Milena Ivanović o odluci da pristupi SNS: Oliver bi me podržao

Autor: Tanjug

Vesti

20.02.2020

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevenčana supruga ubijnog lidera SDP Olivera Ivanovića Milena Popović izjavila je za dnevni list "Danas" od petka da je već dugo razmišljala o učlanjenju u SNS.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Milena Ivanović

Ona je istakla i da je učlanjenje u tu partiju njena lična odluka "da se aktivno bavi politikom".

Popović je u izjavi za Danas rekla da nju "već dugo svrstavaju u tu političku grupaciju, tako da je rešila da se bavi politikom dosledno svojim beskompromisnim stavovima".

- Prošlo je dve godine od Oliverovog ubistva i sad želim da sama odlučujem o svom životu - kazala je Popović.

Na pitanje da li je ulaskom u SNS na neki način izneverila političke stavove lidera SDP, koji je pred kosovske lokalne izbore 2017. godine, nekoliko meseci pre atentata, odbio predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bude na Srpskoj listi, Milena Popović je odgovorila "da bi je Oliver Ivanović podržao u odluci, čak i ako se sa njom ne bi slagao".

Milena Popović je navela i da smatra da učlanjenjem u SNS ne abolira aktuelnu vlast u Srbiji od spekulacija o navodnoj umešanosti zvaničnog Beograda u Ivanovićevo ubistvo.

- O Oliverovom ubistvu znam više od onih koji o tome spekulišu. Spremna sam da uperim prst na svakog ko je nalogodavac i izvršilac njegovog ubistva, ali znam da to nema veze sa Beogradom - kazala je Popović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

21.02.2020 06:50

Dobro došla iu društvo sa Milanom Radojčićem i Zvonkom Veselinovićem.