Srbin koji je evakuisan sa kruzera "Dajmon princes", stigao u Italiju!

Autor: Republika

Vesti

22.02.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin, član posade na kruzeru "Dajmond princes" koji se nalazi u japanskoj luci Jokohama, koji je bio u karantinu zbog korona virusa, dobro je i stigao je u Italiju gde će ostati u izolaciji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Na konferenciji za medije u Ministarstvu spoljnih poslova, on je dodao da nijedan srpski državljanin nije zaražen tim virusom i da je ostalo da se evakuiše njih još 11, članova posade tog broda.

Naveo je da mu je srpski državljanin, član posade koji je stigao u Italiju, poslao i video snimak kako izgleda taj karantin.

- Malo se šalio da je to turistička promocija tog mesta u Italiji. Znači, dobro je, čim ima duha, sve je u redu - rekao je Ivica Dačić.

Ministar je dodao da je, nažalost, kod crnogorskog državljanina koji je takođe trebalo da bude evakuisan, testom utvrđeno da je zaražen.

- Nadam se da će, ipak, sve to biti u redu - naveo je Dačić.

Na pitanje da li ga plaši odlazak u zvaničnu posetu Kini na poziv njegovog kineskog kolege, Dačić je rekao da može da ga plaši ili ne plaši, ali da je posao, posao, odnosno da će ići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
OPAČIN MIRSAD

04.04.2023 22:46

Ovaj je brod trebalo vratiti na pućinu i potopiti a ne iskrcat ga i pustiti da raznose korona virus