Vučić pozvao Džonsona da poseti Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

28.02.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo da je danas imao odličan telefonski razgovor sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom, kao i da se nada da će Džonson uskoro posetiti Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Odličan telefonski razgovor sa britanskim premijerom. Nadam se njegovoj skoroj poseti Srbiji - objavio je predsednik Srbije na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Prethodno je danas iz Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije saopšteno da je u prijateljskom razgovoru sa Džonsonom Vučić ponovio da Srbija želi da sa Ujedinjenim Kraljevstvom uspostavi strateški važne odnose.

U saopštenju je, takođe, navedeno da je Vučić pozvao Džonsona da poseti Srbiju.

Vučić je u razgvoru sa Džonsonom izrazio nadu da je namera da se uspostave snažnije i bogatije srpsko-britanske veze obostrana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vlaki

28.02.2020 19:34

Nadam se da ce nas uskoro posetiti i Britanski premijer , dobrodosao u Srbiju !

lana

28.02.2020 19:40

Za Srbiju je vrlo važno da se i Engleska kao velesila uključi u dijalog Beograda i Prištine i doprinese daljim pregovorima.

Marko

28.02.2020 20:08

Sve bolju i uspešniju saradnju imaju Srbija i Velika Britanija.

Hedona

28.02.2020 22:56

Nama je važna svaka oposeta Srbija i Velika Britanija treba da grade dobre odnose.Srbija se danas cela razvija i gradi, to je ono što je važno za interes naroda i države.