Stojković: Đilas zaboravlja da su njegovi saradnici ojadili budžet za 6 miliona evra!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.03.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i narodna poslanica Dušica Stojković ocenila je da je jedan od lidera opozicije Dragan Ðilas izrekao "još jednu laž" kada je izjavio da "protiv njegovih saradnika, koji su hapšeni već šest godina nema optužnice".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dušica Stojković

U saopštenju za javnost sinoć, ona je podsetila Ðilasa da je Tužilaštvo za organizovani kriminal protiv njegovog kuma Aleksandra Bjelića, "bivšeg gradskog menadžera Beograda, podiglo optužnicu, i to za jednu od najvećih mogućih pljački".

Dušica Stojković navodi i da se Ðilasovi saradnici terete da su zloupotrebama prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra te 2009. godine gradski budžet oštetili za oko šest miliona evra, "šest miliona evra novca građana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Tina

04.03.2020 08:30

Neretko se zaboravlja sta je nekada bilo i cime se sluzila opozicija dok su bili na vlasti ! Obmanjuju gradjane, a ne zele da kazu kako je stekao veliko bogatsvo od 619 miliona eura ?!Zatvorio brojne fabrike,zaradjivao od sekundi ,nema tu puno price.

Jovan

04.03.2020 08:53

Nije on zaboravio, zato se i otima sad da opet dodje na vlast, da bi nastavio tamo gde je stao, nije mu nikad dosta

neman

04.03.2020 09:02

A kada je on u poslednjih nekoliko godina izjavio neku postenu i tacnu vest?

Filip

04.03.2020 09:38

Prethodna vlast je sve zaboravila sta je radila i to vesto krije. Doslo je vreme kad se sve saznalo i gradjani ne zele da podrze takav spoj ljudi.