Stefan Srbljanović: Velika čast i odgovornost

Autor:

Vesti

04.03.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da je upoznao jednog mladog momka, člana SNS, koji mnogo toga zna, ima neverovatnu memoriju i kojem nedostaje još malo emocija, te otkrio da je u pitanju Stefan Srbljanović iz Priboja. Vučić je to prokomentarisao tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink, te je izazvao oduševljenje kod pomenutog mladića.

RepublikaFoto: Printscreen
Stefan Srbljanović

U razgovoru za Srpski telegraf Stefan Srbljanović nije krio oduševljenje činjenicom da je dobio salvu pohvala i to javno od predsednika države.

- Bio sam iznenađen i oduševljen, iskreno. To je za mene velika čast i odgovornost, opravdati poverenje koje Vučić ukazuje svima nama, a evo meni sada i javno - ispričao nam je Stefan.

Kako Opštinski odbor Priboja u toku jučerašnjeg dana još uvek nije usvojio izbornu listu za lokalne izbore, Stefan nije želeo da nam otkriva hoće li se i njegove ime na njoj naći. Ne krije pak da ta mogućnost postoji.

- Ne bih ništa da govorim unapred, ali mogu da kažem da sam do sada imao sjajnu saradnju sa svima iz opštinskog odbora, kao i da smo sjajan tim, te verujem da su i oni u meni prepoznali ovo što je prepoznao predsednik i nadam se da ću biti u prilici da opravdam predsednikov utisak o meni - rekao nam je Stefan.

Ovaj mladić, inače, član je Opštinskog odbora Priboj od 2014, a zaposlen je u "Elektroprivredi Srbije" u Priboju kao referent za brigu o korisnicima. Po struci je diplomirani politikolog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading