ZMIJA ZAPALACAO JEZIKOM! Tači: Oni koji prete Kosovu, dobiće odgovor na svojoj teritoriji

Autor: Tanjug

Vesti

05.03.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oni koji prete Kosovu dobiće odgovor na svojoj teritoriji", rekao je danas kosovski predsednik Hašim Tači, prenela je prištinska Koha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

On je to rekao na paradi u kasarni "Adem Jašari", u okviru obeležavanja 22. godine od smrti jednog od komandanata i osnivača OVK.

Premijer Aljbin Kurti je tom prilikom poručio da kosovsku vojsku treba jačati iz dana u dan, jer se Kosovo "graniči sa zemljom koja je ne priznaje".


Živimo, kazao je, u vremenu u kome je rat nezamisliv, ali, dodao je, nema mesta neozbiljnosti i naivnosti sve dok "imamo državu koja ne samo da ne priznaje naše postojanje, već svakodnevno radi na promeni naše stvarnosti, a oružjem i opremom je snabdevaju snage, koje su protiv NATO".

Pripadnicima KBS se obratila i Vljosa Osmani, predsednica parlamenta, koja je rekla da će se KBS i "dalje razvijati kao profesionalna vojna sila i interoperabilna sa snagama NATO“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

05.03.2020 20:30

Tači preti da će napasti Srbiju.