Jasna poruka Srpske liste Đilasovom kumu Đorđeviću: Srbima na Kosova dosta dušebrižnika koji izigravaju patriote

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista (SL) saopštila je danas da Savez za Srbiju na čelu sa Draganom Ðilasom nema program za napredak Srbije, već da, kako se navodi, unizi zemlju i vrati je u stanje kada je Ðilas sticao milione, a fabrike se zatvarale i građani ostajali na ulici.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Goran Rakić sa saradnicima

U SL-u smatraju da je ironija da o borbi protiv kriminala govore Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Mlađan Ðorđević, a da ne odgovaraju građanima na pitanja kako je Ðilas stekao 619 miliona evra, koje je prijavio kao prihod svojih kompanija dok je bio na vlasti, ili za šta je Jeremić dobijao novac od arapskih ambasada.

- Ako Mlađan Ðorđević želi da pokaže kako je iskreni borac protiv kriminala, onda neka polako krene sa propitivanjem svog mentora Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića - navodi se u saopštenju kojim je SL reagovala na intervju bivšeg savetnika Borisa Tadića za Kosovo i Metpohiju Mlađana Ðorđevića za Košev.info tokom njegovog nedavnog boravka na KiM, gde je rođen.


Iz SL napominju da je Srbima na KiM muka dušebrižnika, poput Ðorđevića, koji su, kako se tvrdi, dok su bili na vlasti, uradili sve što su mogli da podrže samoproglašenu nezavisnost Kosova.
 
RepublikaFoto: youtube.com/Naša Srbija
Mlađan Đorđević

Dodaje se da Ðorđević, Ðilas i Jeremić, koristeći kosovsko pitanje i muku naroda koji živi na KiM, izigravaju patriote i ''prodaju maglu'' misleći da će ih to vratiti na vlast, uz porukuda se to neće desiti i da narod na Kosmetu i u celoj Srbiji zna ko se iskreno bori za njihove interese, a da posledice bivše vlasti još uvek osećaju na svojoj koži.


SL poručuje Ðorđeviću da pita svoje političke saradnike zašto je, kad je dolazio i odlazio sa KiM, morao da pređe proveru na granici koju su, kako se navodi, Ðilas, Jeremić, Tadić postavili između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, kao i zašto su srpskim opštinama, koje nisu hteli da se predaju Albancima i strancima u Prištini, blokirali budžete.

Ðorđević je u intervjuu za Košev.info izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić " doveden na vlast da bi izdao Kosovo“ te da on zapadu govori da „rešava Kosovo“, a da se u pozadini "istinski odigrava samo još pljačka Srbije“

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading