"SNS NE SME DA BUDE KAO STRANKE DOS"

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2020

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je danas građane na jedinstvo i ujedinjenost, jer je to, kako ističe, način da se suočimo sa svim izazovima koji neminovno predstoje.

RepublikaFoto: printscreen
Razgovarali i o Srpskoj naprednoj stranci

- Kada imamo napetosti oko migrantske krize, imaćemo povećanje broja zaraženih od korona virusa, ovakvu situaciju sa naftom... Kada imamo sve ovo u regionu i kada će u odnosima sa Prištinom stvari ići nešto teže nego do sada, molim ljude da budu jedinstveni i ujedinjeni koliko je moguće, da pokušamo da prevaziđemo sve - rekao je Vučić gostujući na TV Kopernikus.

On sam će se, istakao je, boriti marljivo i posvećeno, a potrebno je, dodaje, da se stvari i problemi prihvataju na ozbiljan način.


Na pitanje voditelja Vladimira Ðukanovića, koji je takođe član SNS - ima li takvu ujedinjenost u samoj stranci, Vučić je konstatovao da ima povređenih činjenicom da je na listi 40 - 50 novih mladih, te da ima nekih koji misle da zaslužuju više...

Ali, kaže, SNS ne sme da bude kao neke stranke DOS-a.

- Mi smo na vreme presekli - rekao je Vučić i dodao da je SNS uspela da uradi velike stvari za zemlju.

- Ja sam predsednik Srbije i ponosim se što sam član SNS, ne stidim se činjenice da sam stranački čovek, kao što ne mislim da sam bolji ili gori od onih koji to nisu - dodao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Dusanka

10.03.2020 08:44

SNS za razliku od stranaka DOS ima realnu politiku koja se svodi na ekonomiji i rastu privrede kao i na smanjivanju nezaposlenosti i borbi za naše nacionalne interese. DOS je tajkunska organizacija čiji su lideri gledali samo svoj džep.

Tijana

10.03.2020 08:53

SNS ima podrsku naroda

Dijana

10.03.2020 09:01

SNS nikada neće biti kao DOS. Oni su bili razjedinjeni bez vođe i lidera, što kod naprednjaka nije slučaj.

aleksandar popovic

10.03.2020 09:04

Podmlađivanje SNS-a Srbiji samo može doneti dobro po meni.