Ministar Vulin: Vojska se pridržava svih odluka Vlade za borbu protiv koronavirusa!

Autor: Republika

Vesti

12.03.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vojska Srbije se apsolutno pridržava svih odluka Vlade Republike Srbije i nadležnog tima za borbu protiv koronavirusa. Nema nikakvog razloga za paniku, život se odvija planski i organizovano i primenjuju se sve mere preventive. Mi smo spremni da ispunimo i sprovedemo sve ono što stručna lica u vladinom timu donesu kao preporuku, kao savet ili naređenje", poručio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska lica iz rezervnog sastava starijih od 30 godina koji su na obuci u Centru za obuku kopnene vojske u požarevačkoj kasarni "General Pavle Jurišić Šturm".

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

On je istakao da u Vojsci Srbije brigu o zdravlju svih pripadnika Vojske Srbije vodi Uprava za vojno zdravstvo, koja je u neprekidnoj komunikaciji s nadležnim službama Vlade Republike Srbije.

- Još jednom želim da kažem da nema razloga za paniku, da svako od nas treba da vodi računa o higijeni, da se pridržava saveta stručnjaka i da bude oko svoje vlade i oko svoje države. Vlada i država slušaju stručnjake i nema razloga da bilo ko od nas to ne radi - naglasio je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading