Završen sastanka kriznih štabova

Autor: Tanjug

Vesti

15.03.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedava večeras u Palati Srbija sastankom kriznih štabova za sprečavanje mogućih štetnih posledica izavanih virusom korona.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Sastanak najviših državnih zvaničnika povodom koronavirusa

Predsednik će u 19 sati predsedavati sastankom Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19 i Kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica zarazne bolesti KOVID-19 po privredu, saopštila je ranije danas pres služb., a sva dešavanja možete pratiti na portalu Pink.rs.

 

Podsetimo, u Srbiji su formirana dva krizna štaba. "Zdravstveni" predvodi premijerka Ana Brnabić, a činiće ga i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Škodrić, kao i vruhunski domaći lekari.

 

"Ekonomski" krizni štab, za otklanjanje posledica po privredu, vodi predsednik Vučić, a čine ga još i ministar finansija Siniša Mali i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Nakon zasedanja koje počinje u 19 sati, predsednik Srbije će se obratiti naciji i izneti odluku o tome da li će u našoj zemlji, a zbog situacije sa koronavirusom, biti proglašeno vanredno stanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vojkan

15.03.2020 18:55

Kakva god odluka bila,zdravlje naroda na prvom mestu.

Loki

15.03.2020 19:05

Iscekujemo zvanicnu odluku.