OBRADOVIĆ: Šešelj je prošlost; ŠEŠELJ: Ljotićevac, bolje ćuti

Autor:

Vesti

08.10.2017

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za predsednika Dveri Boška Obradovića Vojislav Šešelj je politička prošlost, dok je, kako kaže, Vuk Jeremić politička budućnost Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Tuk na luk: Šešelj protiv Obradovića

Šešelj mu na ove packe nije ostao dužan, pa je Obradovića nazvao sledbenikom fašističkog pokreta Zbor Dimitrija Ljotića.

- Vojislav Šešelj je politička prošlost. Vuk Jeremić može biti politička budućnost - odgovorio je u intervjuu Sputnjiku Obradović.

Prozvani Šešelj odgovara da nije iznenađen Obradovićevim stavom.

- Za Boška Obradovića je i Zoran Đinđić veliki patriota. Najgore od svega je to što je Obradović jedan prljavi ljotićevac, a oni su kao jugoslovenski fašisti bili nešto najgore u srpskoj istoriji. Od njega do sada nikada nismo čuli da se zalaže za demokratski parlamentarizam i višepartijski sistem, što je i nemoguće čuti od jednog pobornika pokreta Zbor. Takav jedan čovek apsolutno nema političku budućnost u Srbiji - zaključuje Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading