Braća Kinezi šalju podršku! Vučić ostavio jednu poruku na Instagramu, a onda je krenula lavina komentara

Autor:

Vesti

17.03.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Kina donirala testove za otkrivanje koronavirusa u Srbiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je ovoj prijateljskoj državi i na Instagram profilu poslao snažnu poruku bratu Si Đinpingu i njegovom humanom narodu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

- Čekamo našu kinesku braću. Mi ne tražimo novac, mi tražimo nešto što je mnogo više od novca. Tražimo kinesku ljubav, tražimo vaše ljude da nam pomognu, da nam omogućite da možemo da kupimo maske, rukavice, respiratore... Beskrajno hvala na svemu našoj kineskoj braći i našem bratu Si Đinpingu - napisao je Vućič, a njegova poruka naišla je na pozitivne komentare brojnih državljana Kine koji su pružili podršku Srbiji u ovom teškom trenutku.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Poruke podrške stižu iz Kine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Jaca

17.03.2020 14:22

Veliko hvala Kinezima na testovima. Ali pomoc strucnjaka je od neprocenljivog znacaja.

masa

17.03.2020 14:31

Uvek su tu kada je najpotrebnije.

Petar

17.03.2020 15:12

Naši dragi i osvedočeni prijatelji Kinezi, odmah su odgovorili na zahtev Predsednika Srbije, i šalju nam kako medicinski materijal, tako i stručnu pomoć i podršku.

Tina

17.03.2020 15:12

Kina je dokazala da je oslonac u nevolji. Pomogli su Italiji ,Srbiji kojoj je pomoc najpotrebnija. Podrska naroda i medjusobno razumevanje je isto jako vazno u ovom momentu. Svi iscekujemo kraj ovog virusa.