Jugović: Boško ne skriva ambiciju da postane ministar policije

Autor: Republika

Vesti

17.03.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS reagovao je saopštenjem za javnost povodom komentara o uvođenju vanrednog stanja od strane lidera Dveri Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

- Svoju ambiciju da jednog dana postane ministar policije Boško Obradović ne skriva ni u vreme vanrednog stanja. Njegova firma Dveri se nalazi u vanrednom stanju još od sednice Glavnog odbora na kojoj nije bilo kvoruma, a kada se izglasavalo da Boško Obradović bude Đilasovo sredstvo za uništavanje političke scene - rekao je Jugović.

- Asepsol protiv laži Boška Obradovića nije iz uvoza. Njega su demantovali rezultati ministarstva na čijem čelu je Nebojša Stefanović, kao što su rekordne zaplene narkotika, sprečavanje lažne države Kosovo da postane članica Interpola, smanjenje bezbednosnih rizika usled migrantske krize i mnogi drugi. Iako su Bošku Obradoviću prljave ruke od Đilasovog novca, građani znaju da on ne može da ih zarazi mržnjom prema Aleksandru Vučiću i njegovim najbližim saradnicima. On će jednog dana pisati knjigu o sebi i svojim podvizima, o vremenu kada je kao poslanik s kamenčinom u ruci sprečio širenje korona virusa. Mašta može svašta, a Boško Obradović može i više od toga - dodao je Jugović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Ina

17.03.2020 14:59

Nedo nam dragi Bog da Obradović postane ministar ima sve da nas gađa građane tim istim kamenjem koji je unosio u skupštinu.

Dijana

17.03.2020 15:14

LJudi manite se politicke borbe prljavih kampanja, ujedinimo se slusajmo savete vlasti i budimo odgovorni

DejanM

17.03.2020 15:20

Može samo da sanja.

ina

17.03.2020 15:34

Boze sacuvaj i ovaj Bosko puno sanja.