ODLEPILI: Đilasovci krenuli mržnjom na Vučićevu borbu za živote!

Autor:

Vesti

23.03.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako pozivaju da se u vreme borbe protiv koronavirusa zaborave političke razlike, opozicija predvođena liderima Saveza za Srbiju Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem započela je organizovanu kampanju u kojoj, verovali ili ne, kritikuju govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Time samo dokazuju mržnju i da su zastranili, ocenjuju sagovornici Srpskog telegrafa, konstatujući da se odavno više ne radi o politici, već o patologiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Naime, baš u subotu veče, kad je stigao lekarski tim iz Kine i pomoć tamošnje vlade u medicinskoj opremi, počela je gotovo orkestrirana kampanja opozicionara da je Vučić sadista koji viče i krevelji se dok govori.

- Nećemo više da nam se obraća @avucic! Hoćemo lekare i druge nadležne državne službenike! Hoćemo nekog ozbiljnog i smirenog ko govori o problemima i rešenjima, ne o sebi! Hoćemo nekog normalnog u ovom složenom trenutku - napisao je na Tviteru Obradović, dok je Marinika Tepić iz Đilasovog SSP napisala da je obraćanje predsednika nesnosno kreveljenje i Džoker sindrom:

- Kao boga i ja tebe molim, sedi kući i pusti lekare da govore.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Jelena Vukoičić

Vratiće im se kao bumerang

Politikolog Jelena Vukoičić kaže da opozicija ovakvim niskim udarcima dokazuje da priželjkuje katastrofalni scenario i da im smeta lavovska borba Vučića i dobra organizovanost države.

- Srbija se bolje snalazi od bogatijih i moćnijih država. Njima to smeta jer čak i u ovim užasnim trenucima priželjkuju propuste, iako se radi o zdravlju ljudi, odnosno šansu da dođu na vlast. Narodu je to jasno i sve će im se vratiti kao bumerang, ionako niski rejting biće još niži.

Marina Komad, portparolka lidera SDS Borisa Tadića, otišla je čak i korak dalje. Pozvala je na buku i da se posle aplauza lekarima u 20 sati "lupaju šerpe protiv režimskog ludila, laži, zloupotebe epidemije u svrhu izgradnje kulta ličnosti".

Oglasila se čak i Nada Kolundžija iz DS komentarom da Vučić saopštava mere koje mnoge dovode u rizik preživljavanja sa sadističkim zadovoljstvom, te da je "dočekao svojih pet minuta da nas kažnjava što je nevoljen".

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov tvrdi da se radi o organizovanoj kampanji.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/M. NIKOLIĆ
Milenko Jovanov / Dragan Đilas

- Ništaci. Bili i ostali. Ljude zaslepljene mržnjom ne vodi razum, a ovi su razum odavno izgubili. Oni mrze i hrane svoju mržnju takvim komentarima. Da nisu to, komentarisali bi sako, košulju, frizuru, bilo šta... - kaže on za Srpski telegraf i dodaje:

- Pa svi već vide da je to otišlo toliko daleko i da su toliko zastranili da se odavno više ne radi o politici, već o patologiji, pa i ne treba tražiti političke analize njihovih poteza, već objašnjenja od lekara stručnih za ljude koji se u takvom stanju nalaze.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

Krstić: Poslati ih u karantin

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da to što se navedeni na Tviteru i Fejsbuku krevelje svaki put kad se šef države obrati javnosti, to je ritual maloumnika na koji ne bi trebalo obraćati pažnju.

- Međutim, neki od njih, iako je vanredno stanje, pozivaju na nasilno svrgavanje vlasti i državni udar. Onima koji to rade nadležni imaju puno pravo da propišu mere prisilnog karantina u cilju sprečavanja uznemiravanja javnosti.

Obradović, Tepićeva, Marina Komad i Nada Kolundžija juče nisu odgovarali na pozive Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Dama

23.03.2020 07:33

Oni mrze sami sebe. Predsednika neka ostave na miru.

MIca

23.03.2020 07:33

Djilas i njegova ekipa da budu bar malo pribrani i da ne koriste ovako teske situacije za sirenje panike.

Damir

23.03.2020 07:39

Opozicija i u ovim teškim danima pokazuje koliko joj je stalo samo do ličnih interesa.

Mina

23.03.2020 10:02

@Damir - Opozicija ocigledno gubi kompas. Kome je lako sto se nasao u ovoj situaciji? Ko moze da se nasladjuje time? Budite realni.