MARKOVIĆ JASAN: Đilasovci i Dverjani sve čine da odmognu svojoj državi i svom narodu

Autor: Tanjug

Vesti

24.03.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sramno je što se danima unazad, neodgovorni pojedinci iz Đilasovog propalog i sebičnog SzS-a oglašavaju sa recikliranim lažima, besmislicama i poluinformacijama, zloupotrebljavajući situaciju i pandemiju kako bi se nadmudrivali sa političkim protivnicima", ocenio je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Marković

- Uvek kada pomislim da je Boško Obradović dostigao vrhunac u neodgovornosti i bezobzirnosti, on me demantuje i pokaže da uvek može gore - kaže Marković.

Kako on navodi u saopštenju, poseban je bezobrazluk napadati državu i državne organe u trenucima kada svi nadležni daju svoj apsolutni maksimum u borbi protiv pandemije korona virusa. 

- Žalosno je što Obradović, Đilas i njima slični šarlatani ne odustaju od političarenja, a sve zarad sebičnih interesa. Očigledno jedina želja Đilasovaca i Dverijana jeste da odmognu svojoj državi i svom narodu - ističe Marković i dodaje:

- Dok se oni bave sopstvenom promocijom, prikupljanjem političkih poena i negativnim marketingom, odgovorna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom se sa 100 odsto kapaciteta bori sa pandemijom  i ono što u ovom momentu odgovornim i ozbiljnim državnicima najmanje treba jeste strančarenje i politikanstvo, a očigledno Boško i Đilas imaju vremena na pretek - podvlači Marković.

Pozvao bih sve iz tih stranaka da se stave na raspolaganje štabovima za vanrednu situaciju u svojim gradovima i opštinama,  i da na taj način konačno daju neki doprinos državi i svom narodu, a ako već ne žele da pomognu, poručujem im da barem ne odmažu, jer je ovo borba za živote svih nas, ovo je borba za život Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Nikola

24.03.2020 17:33

Nikada nisu mislili na svoj narod i državu,samo na sebe.

Odgovori 13 0
Bojan

24.03.2020 18:15

Ovoj uličarskoj opoziciji odgovara da narodu bude što gore.

Odgovori 13 0
Željko

24.03.2020 18:31

Đilasovce zanimaju samo vlast, novac i privilegije. Narod je za njih zadnja rupa na svirali.

Odgovori 11 0
Nina

24.03.2020 18:59

Djilasovci, nikad nisu ni mislili na narod Srbije, nego samo na sebe i za sebe.