DAČIĆ: Mrko, ne lupaj! SNS: Idi u opoziciju

Autor:

Vesti

09.10.2017

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalista Milutin Mrkonjić opet napao Vladu otkrivajući da žali što je glasao za predloge Vlade u kojoj sedi i njegov SPS. Naprednjaci žestoko napadaju Mrkonjića zbog ovakvog stava, dok Dačić kaže da će s njim obaviti ozbiljan razgovor.

RepublikaFoto: Tanjug
Pljuje po vladi u kojoj sedi njegov SPS

Govoreći o glasanju za smanjenje penzija, Mrkonjić nije krio da se kaje što je podigao dva prsta na ovaj predlog Vlade.

- To je učinjeno, sad nemoj da pričamo dalje. Ako se već čini nešto i ako nešto treba dati penzionerima, onda svima, ne samo Beogradu, i ne treba koristiti beogradske izbore, odnosno funkciju u svrhu izbornih rezultata - rekao je Mrkonjić.

To mu je bilo malo, pa je udario i po gradskoj vlasti, koju je optužio da velike projekte u Beogradu radi samo u vidu predizborne kampanje.

- Milošević je uvek govorio: "Ne daj im da kopaju pred izbore, građani se smeju." Isto važi i sada - rekao je Mrkonjić.

Vicepremijer i šef SPS Ivica Dačić pobesneo je zbog ovih Mrkonjićevih reči, a u izjavi za Srpski telegraf poručuje da neće preći preko novog Mrkonjićevog gafa.

- Tako ne sme da se ponaša. Obaviću s njim ozbiljan razgovor. Mrkonjić treba da se uključi u aktivnosti i da pomogne svojim iskustvom umesto što kritikuje sa strane - istakao je Dačić.

S druge strane, naprednjaci su žestoko uzvratili na novu Mrkonjićevu provokaciju, a potpredsednik SNS Miloš Vučević poručio je Mrkonjiću da je vreme da izađe iz vlasti i pređe u opoziciju.

- Neka ide u opoziciju da bude principijelan u svojim stavovima. A najbolje je pitati Dačića šta misli o tome - naveo je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading