Marjanović: Dokoni Đilasovci šire dezinformacije umesto urade nešto korisno za svoju zemlju

Autor: Republika

Vesti

26.03.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke reagovao je saopštenjem povodom izjava pojedinih opozicionih političara i njihovih saradnika u vezi situacije sa vanrednim stanjem i sprečavanjem širenja koronavirusa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

Prenosimo vam saopštenje u celosti;

Dokoni Đilasovi funkcioneri Boško Obradović i Marinika Tepić umesto da rade nešto korisno za građane Srbije nastavljaju da šire dezinformacije, obmanjuju građane, recikliraju laži i bestidno napadaju Aleksandra Vučića i državne mere koje se sprovode kako bi se zaustavilo širenje zaraze koronavirusom i spasli životi građana Srbije. 

Baš kao i nebrojeno puta do sada, pokazali su da im je strančarenje na prvom mestu, a ne interes građana Srbije, pogotovu u vremenu kada se Srbija i građani Srbije suočavaju sa pandemijom koronavirusa, koji je uzdrmao bogatije i razvijenije zemlje poput Italije i Španije.

Očigledno da Draganu Đilasu i njegovim dokonim funkcionerima smeta što se Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem dobro organizovala, što su obezbeđeni respiratori, medicinski materijali i oprema za građane Srbije i što se država pravovremenim i odlučnim sprovođenjem mera uhvatila u koštac sa globalnim problemom zbog koga su poklekle mnogo bogatije i razvijenije zemlje zapadne Evrope.

Umesto što napadaju svoju državu, svoje vreme dokolice Boško Obradović i Marinika Tepić bi mogli da iskoriste da odgovore na brojna pitanja recimo o njihovoj povezanosti sa kriminalcima i narko-dilerima.

Recimo Marinika Tepić u vreme svoje dokolice može da objasni javnosti njenu povezanost sa Novakom Filipovićem, koji je uhapšen u Pančevu sa  1,4 kilograma opojnih droga i pozamašnom količinom municije. A Boško Obradović može da nam razjasni svoju povezanost sa Mladenom Novakovićem, koga zovu Tocilo, koji je uhapšen sa 77 kilograma heroina, za koga se u javnosti govori da mu je kum. Takođe, može slobodno da iskoristi svoju očiglednu dokonost pa da nam objasni i svoju povezanost sa „zvezdarskim klanom“, kao i ulogu pojedinaca bliskih „rakovičkom klanu“ u svojim stranačkim redovima.

Na kraju, neka konačno prizna koliko ga plaća Dragan Đilas, da napada one koji su mu šuraka Dabovića uhapsili sa 2,4 kilograma čistog kokaina, i kome i zašto toliko smeta borba protiv organizovanog kriminala i hapšenje narko-dilera u Srbiji.

Za razliku od Đilasovih dokoličara impresioniranih kriminalcima i narko-dilerima koji strančare u vreme sveopšte borbe sa koronavirusom za Aleksandra Vučića, Srpsku naprednu stranku su životi građana Srbije na prvom mestu i zbog toga ćemo nastaviti da se odgovorno, disciplinovano i odlučno borimo za Srbiju i građane Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Nikola

26.03.2020 16:55

Ponašanje opozicije je krajnje neozbiljno i degutantno pogotovu u ovakvoj situaciji.

liki

26.03.2020 17:07

krajnji bezobrazluk sto opozicija siri lazi i dezinformacije

Maja

26.03.2020 17:24

Ђилас и његова екипица знају само да исмевају народ и шире лажи

Mihajlo

26.03.2020 17:27

Za ocekivati, umesto u ovim trenucima da se udruzimo i zaboravimo na stranacka opredeljenja oni pokusavaju na sve nacine da iznose lazne informacije!