U Smederevskoj Palanci potvrđena dva slučaja zaraženih koronavirusom!

Autor: tvjasenica.rs

Vesti

28.03.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opštini Smedrevska Palanka danas su potvrđena dva slučaja zaraženih koronavirusom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka i komandant Štaba za vantedne situacije, potvrdio je na svom fejsbuk nalogu da su u Palanci otkrivena dva slučaja zaraze od koronavirusa:

- Poštovani sugrađani, potvrđene su dve osobe koje imaju Covid - 19 u Smederevskoj Palanci. Jedna osoba je 1977 godište a druga 1961 godište. Oba slučaja nemaju nikakve veze sa inostranstvom , niti su imali kontakt sa licima iz inostranstva niti su prelazila granicu Republike Srbije - napisao je predsednik opštine Smederevska Palanka i dodao:
 
- Molim sve sugrađane da ostanu kod svojih kuća, da se ne ispijaju kafe po komšiluku, da se ne izlazi u dvorište zgrada ili svojih kuća.Molim vas da shatite ovaj apel ozbiljno, i ako smo sproveli sve mere zaštite niko od ovog virusa nije zaštićen.Imamo za sada dva potvrđena slučaja, u postupku provere imamo još dve osobe i njihovi rezultati se očekuju sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading