TASOVAC BEZ MILOSTI: Ako verujete Siniši Kovačeviću više nego ministru zdravlja - onda ste zreli za kliniku u kojoj je Boško Obradović načelnik hirurgije

Autor: Republika

Vesti

28.03.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac bez dlake na jeziku obračunao se sa pojedinim liderima iz opozicije koji su i teško breme pandemije koronavirusa iskoristili za besomučan napad na režim u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ivan Tasovac

Na meti kritike Tasovca našli su se potpredsednik Narodne stranke, pisac Siniša Kovačević, predsednik Pravnog saveta te partije Vladimir Gajić, lider Nove Srbije Velimir Ilić, prvi čovek Dveri Boško Obradović.

Svi navedeni su na društenim mrežema danima unazad kritikovali mere vlade za sprečavanje pandemije covida 19, a Tasovac im je odgovorio u jednom tvitu.

- Ako mislite da je Siniša Kovačević pri zdravom razumu i da je relevantniji izvor informacija i saveta od ministra zdravlja - zreli ste za hospitalizaciju u bolnici gde je Velja Ilić anesteziolog, Rodoljub Šabić glavna sestra a Vladimir Gajić i Boško Obradović načelnici hirurgije - napisao je Tasovac.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Marija

28.03.2020 17:44

Čovek sa korona frizurom

vojkan

28.03.2020 18:00

Samo bez milost prema takvim ljudima.

Odgovori 10 0
Ivan

28.03.2020 18:19

Baš tako!

Mirjana

28.03.2020 18:33

Bravo ivane svaka ti ko njegoseva! Kod opozicije tolika mrznja prema vucicu prevazilazi zdrav razum!