Mirković reagovao na Đilasovo otvoreno pismo: Sreća da se ti i tvoji saborci ništa ne pitate!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Otvoreno pismo u kome je lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas uputio kritike na račun poteza koje vuku vlast i predsednik Aleksandar Vučić "nove su laži i napadi na državu“", izjavio je šef odborničke grupe SNS u skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Đilas i Mirković

On je Ðilasa nazvao tužnim tajkunom i propalim potičarem koji drži slovo i kritikuje svakog u ovoj teškoj situaciji, i dodao da je dok je bio na vlasti radio samo i isključivo na uvećanju svog deviznog računa i bogatstva.

- Koliko je jadno i bedno to što radi, najbolje oslikava činjenica da ga danima nigde nije bilo, a sada se oglašava svaki dan, ne bi li ovu situaciju iskoristio za podizanje tenzije i po neki jeftini politički poen - izjavio je Mirković i dodao da je sreća za sve da Ðilas, Jeremić i Obradović nisu u poziciji da odlučuju o bilo čemu, saopštio je Gradski odbor SNS.


On je Ðilasu i njegovim poslušnicima zaželio mnogo dobrog zdravlja i što više provedenog vremena u volontiranju, jer je danas bitka za život naše zemlje i najstarijih sugrađana.

Ðilasu je Mirković poželeo da kad sve ovo prođe prikupi potpise, izađe na izbore i proveri koliko ga građana podržava.

- Odgovornim odnosom, zalaganjem, poštovanjem i ličnim kontaktima predsednika Aleksandra Vučića, Srbija je danas jedna od zemalja koja se najbolje snašla i prilagodila u situaciji koja je zatekla ceo svet i na to smo ponosni - izjavio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Zoran

28.03.2020 19:39

Sreca po nas pa Djilas vise nece doci na vlast.

Damir

28.03.2020 19:44

Da se opozicija pita mi bismo već odavno bili na dnu,njima je to jedini cilj.

Deka

28.03.2020 20:09

Nece imati tu cast ali nikada. Opozicija je rekla svoje.

Milena

28.03.2020 20:16

Sada se vidi da je opoziciji samo vlast na umu a ne dobro naroda