Sjajne vesti iz Valjeva, trojica dobili otpusne liste: "Čuvajte se ljudi, ako osetite nešto, odmah lekaru!"

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Vesti

29.03.2020

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Valjevaca koji su se dve nedelje nalazila na lečenju u Beogradu sa potvrđenim nalazom koronavirusa, ovog prepodneva su dobili otpust iz bolnice i u toku dana bi trebalo da stignu u Valjevo. Valjevci se vraćaju kući sada sa negativnim nalazom na korona virus, ali po preporuci ostaju u kućnoj izolaciji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Osećamo se dobro i tako je već nekoliko dana, pre dva dana su nas ponovo testirali, juče još jednom i nalaz na korona virus je negativan. Nas trojica u bolnicu u Beograd stigli smo pre skoro dve nedelje, uglavnom sa visokom temperaturom, ali i upalom pluća u jednom slučaju.

Bićemo još za svaki slučaj u karantinu, ali vraćamo se kući - kaže za Vamediu jedan od Valjevaca koji su pre dve nedelje primljeni u bolnicu Dragiša Mišović u Beogradu.

Kako navode, za njih će biti organizovan prevoz u Valjevo gde ih čeka 28 dana karantina i obaveza da bilo kakvu promenu stanja odmah prijave.

- Iako smo se osećali bolje i dobro ipak smo kao na iglama čekali rezultat testa. Kad smo čuli da smo negativni, šta da Vam kažem osim: - Čuvajte se, ljudi, budite oprezni, poštujte mere i bilo kakav simptom da primetite i osetite, odmah se javljajte lekaru - poručili su Valjevci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading