Pi*aj po sirotinji! Imaju ogromne penzije pa ismevaju 100 evra pomoći

Autor: Republika

Vesti

31.03.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uticajnim Tviterašima i dobrostojećim penzionerima Vesni Pešić i Dušanu Teodoroviću po svemu sudeći nisu potrebna nikakva novčana sredstva

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Vesna Pešić

Naime, Pešićka je Tviteru ismevala predloženu meru Aleksandra Vučića, a kojom bi svim punoletnim građanima bilo uplaćeno po oko 100 evra pomoći kako bi se ublažili negativni ekonomski efekti izazvani epidemijom koronavirusa.

- Kako mogu da se vrate Vučićeve pare? - napisala je Pešićka na Tviteru, a post je lajkovao Dušan Teodorović.
Foto: twitter.com

Ovim su Pešićka i Teodorović ovaj predlog pokušali da obesmisle, verovatno zato što njima tih 100 evra ne znači skoro ništa jer primaju ogromne penzije. 

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Dušan Teodorović

U ovim trenutcima krize, bilo kakva pomoć je potrebna velikom broju ljudi koji su ostali bez posla i onim koji imaju manja primanja!

Podsećamo, juče smo pisali da je mera koju je Vučić predložio stara ideja slavnog ekonomiste i nobelovca Miltona Fridmana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Jaca

31.03.2020 13:30

Ova pomoc ce velikom broju gradjana biti od velikog znacaja.

Ognjen

31.03.2020 14:05

Borba Predsednika je ogromna da obezbedi sve sto nam je neophodno u ovoj situaciji, zato prestanite hejteri da sirite mrznju i dezinformacije, nije momenat.

Mimi

31.03.2020 14:13

Svaka pomoc znaci... kada prodje ova pandemija, videcemo kakve ce posledice ostaviti na ekonomiju...sve pohvale i za 100 e svakom punoletnom gradjaninu.Zasto opozicija ismeva ovaj gest,pa oni ne bi moglu da se izbore sa ovom teskom situacijom.

Milka

31.03.2020 14:25

Umesto da pohvale zalaganje i spremnost sadasnje vlasti oni ismejavaju. Ali to sto oni imaju novca i 100 evra im ne znaci nista, to govori o njima samima, jer kako nas narod kaze, ko nije zadovoljan sa malo nece biti ni sa puno. Za vecinu ljudi, bar koje ja znam 100 evra uopste nije mala suma, pogotovo nije suma za podsmeh.

Odgovori 10 1