Mene podržava narod, Tviter ima druge "heroje": Vučić je na konferenciji o koroni morao da odgovara i na pitanja o društvenim mrežama!

Autor: Tanjug

Vesti

02.04.2020

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ga ne brine zabrana kompanije Tviter za određene adrese u Srbiji, jer njega, ističe, podržava narod, dok i inače na toj mreži nikada nije ni bilo njegovih fanova, naprotiv.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić sa doktorima Goranom Stevanovićem i Darijom Kisić-Tepavčević

Odgovarajući na pitanje novinara o gašenju oko 8.500 profila na Tviteru koji su navodno promovisali vladajuću stranku i vlast, rekao je da njega podržava običan narod i bez tvitera:

- Ne znam o čemu se radi, niti mislim da je to naročito značajno, ali sam srećan jer će sada neki drugi da dominiraju na Tviteru, pošto do sada nisu - odgovorio je predsednik u ironičnom tonu.


Takođe, ironično je prokomentarisao i da je “srećan” što je novinar koji je postavio to pitanje veoma zainteresovan za posao naših lekara i Kovid-19, čemu je posvećena večerašnja pres konferencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Sara

02.04.2020 19:41

Meni je strašno, što novinari ne postavljaju pitanja vezana za pandemiju, brojeve i slično, nego uporno guraju pitanja političke prirode. Zar time da se bavimo i sada?!

Filip

02.04.2020 20:00

Srbija je uz predsednika.

Verica

02.04.2020 20:10

Predsednika Vucica, zaista podrzava narod.

Keti

02.04.2020 20:27

Da, divno je sto je postavljeno ovo pitanje pored svih tekucih problem akoji se desavaju trenutno u drzavi. Manite se politike, zar su bitni sada Vucicevi ``fanovi`` i to sto su im pogaseni nalozi na tviteru? Ne. Najgluplje pitanje na konferenciji.