Šešelj: Niko ne sme da preti deci! Milovan Brkić je saradnik službi i Danice Drašković

Autor:

Vesti

03.04.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je danas da predsednik države nema pravo nikoga da izuzima od krivične odgovornosti, a naročito ne sme da dopušta da neko preti deci.

RepublikaFoto: Tanjug
Vojislav Šešelj

On je ovo izjavio za televiziju Pink, uključivši se u emisiju preko skajpa jer se Šešelj nalazi u izolaciji, istakavši da se u ovim trenucima radi o ozbiljnosti države i institucija.

- Ovde je u pitanju ozbiljnost srpske države, dodao bih da on (Aleksandar Vučić) nema pravo da eskulpira bilo koga od krivičnih dela. Ovde se preti detetu od dve godine, maloletnoj devojčici, to se ne sme tolerisati - oštro je rekao Šešelj.

Tokom svog gostovanja, Šešelj se osvrnuo i na novinara Milovana Brkića koji je pretio deci predsednika Srbije. Podsetio je da je Milovan Brkić svoju karijeru počeo kao saradnik službi bezbednosti koje su devedesetih godina hteli nasilno da svrgnu Slobodana Miloševića, da bi kasnije radio kao novinar "Srpske reči" i usko sarađivao sa Danicom Drašković. Nakon propasti ovog časopisa, Brkić stvara list "Tabloid", preko koga iznosi gomile neistina o predsedniku Srbije i preti njegovoj deci.

- Ko njega finansira. Valjda postoje državni organi da to otkriju? - upitao je Šešelj i zaključio da predsednik Srbije "ne sme da se ponaša kao otac malog deteta, već kao državnik."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading