"Brate, čekaj me gore, neka te anđeli čuvaju": Porodica i prijatelji se opraštaju od Vlade

Autor:

Vesti

04.04.2020

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se čituljom od jednog od najboljih drugova iz mladosti Vlade Bjelogrlića, koga je korona pokosila u 45. godini.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Vlada Bjelogrlić

- Poslednji pozdrav bratu i prijatelju - napisao je Vučić, a čitulju je dala i porodica srpskog predsednika.

Smrt bliskog rođaka glumca, producenta i reditelja Dragana Bjelogrlića i brat od ujaka pevačice Zorane Pavić, prema saznanjima Srpskog telegrafa, potresla je Vučićevu porodicu. Njih dvojica su odrasli zajedno u novobeogradskim blokovima.

Od čoveka za koga svi imaju samo reči hvale dirljivom emotivnom porukom se na Fejsbuku oglasila Zorana Pavić.

- Da mi je neko rekao da ću na ovaj način da ti se obraćam, mislila bih da je lud. I dalje verujem da će me neko probuditi i reći mi da je to samo ružan san. A ti, kao esencija duhovitosti, imao bi komentar. Kada smo pravili plan da otvorimo kafić, imao si ideju da bude zaključan prazan, da mi ispred pijemo kafu i čitamo novine i kažemo kako je krcat i nikog ne puštamo unutra... Prepuno je, kao, i da će svi pohrliti, ali ako ga i ne razradimo, nama će biti zabavno - napisala je pevačica.

Ona se prisetila kako je bila presrećna kada joj je Vlada dao uniformu za koncert na Ljubičevskim konjičkim igrama.

- Ubedih te za slavu da se slikamo pored svih pehara jer si naš ponos. Dobar sin, brat, otac, prijatelj, kolega, sve. Neću napisati "bio", ti si to zauvek. Ukoliko me neko ne probudi sad i kaže da je to samo ružan san, da znaš da više ništa neće biti isto. Čekaj me gore da razradimo kafić, ako ga i ne razradimo, biće nam zabavno. Neka te anđeli čuvaju, dobroto naša - zaključila je Pavićeva.

Đukanović: Otišao je hrabar čovek

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović lično je poznavao pokojnog Vladu Bjelogrlića i njegova smrt ga je duboko potresla.

- Za njega sam prvi put čuo na severnoj tribini, za nas mlađe bio je jedan od idola. Bio je vatreni navijač Crvene zvezde, pravi delija. Hrabar, bez trunke straha. Kasnije sam ga sretao i u stranci, bio je jedan od osnivača. Prvo što mi pada na pamet kada se pomene njegovo ime jeste dobar čovek. To je veliki gubitak - rekao je Đukanović.

Od Bjelogrlića, oca dvoje dece od četiri i šest godina, koji je bio veliki zaljubljenik u konjički sport, oprostili su se mnogi njegovi poznanici.

- Treba da ostane upamćen po ljubavi prema konjima i sulkama. Malo je onih koji su više vremena provodili u štali nego na tribinama hipodroma, a nije morao, imao je sve - jedna je od poruka koje su osvanule na Tviteru.

Poslednji pozdrav čoveku za koga kažu da je uvek bio spreman da pomogne i koga niko nije video ljutog uputili su i navijači Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading