Brnabić: Ono što građani rade je SRAMOTA, sada se odlučuje da li padamo ili se uzdižemo

Autor:

Vesti

05.04.2020

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da građani koji tokom dana krše preporuke državnih organa, a uveče aplaudiraju lekarima, ponašaju se krajnje licemerno i vrlo sramotno.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

Predsednica Vlade je za televiziju Pink istakla da je ovakva vrsta ponašanja izraz krajnjeg licemerja.

- Moja je dužnost kao predsednice Vlade je da govorim iskreno. I ja vam sad krajnje iskreno kažem da ako tokom dana šetate, a uveče aplaudirate lekarima, onda je vaše ponašanje krajnje licemerno. To je prava sramota kako se ovakvi građani ponašaju - rekla je vidno ljuta Ana Brnabić.

Ona je upozorila građane da moraju da se pridržavaju mera koje donosi Vlada jer je u zajedničkom interesu da se držimo izolacije.

- Svaki dan kada izlazite napolje, to znači dan duže izolacije i rigoroznije mere. Što se više držimo izolacije, to ćemo pre uvesti olakšanja - rekla je Brnabić i zamolila građane da budu disciplinovani jer se u ovim trenucima odlučuje da li naše društvo pada, ili se uzdiže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading