Srpska liga: Najstrožije kazniti kršenje samoizolacije i policijskog časa

Autor:

Vesti

07.04.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpska liga (SL) u potpunosti podržava mere kontrole poštovanja samoizolacije i policijskog časa koje sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), kao i kažnjavanje svih građana, bez izuzetka, koji krše zabranu kretanja, jer je to jedini način da se spreči masovno širenje epidemije u Srbiji", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik SL.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

On dodaje da pripadnici MUP-a, na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem, svakodnevno pokazuju visok nivo profesionalnosti, rizikujući svoje zdravlje i život, kako bi se što više smanjio rizik od prenosa bolesti.

Đurđev ističe da policija, kao i ministar Stefanović, u ovom kriznom periodu za našu državu, obavljaju veoma ozbiljan i odgovoran posao, i da većina stanovništva koja se pridržava i poštuje odluke o samoizolaciji i policijskom času, značajno olakšava i pomaže MUP-u u njegovom obavljanju posla.

Srpska liga smatra da svi oni koji se ne pridržavaju zakona, moraju biti najstrožije kažnjeni i po hitnom postupku procesuirani, jer niko nema pravo da ugrožava zdravlje  ostalih ljudi  u svojoj okolini, a samim tim i u celokupnoj zajednici – zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading