Sramni potez! Tajkun leči frustracije na epidemiologu: Đilas brutalno napao doktora Kona!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

16.04.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću i aktuelnoh vlasti, ostrvio se danas na jednog od naših najboljih epidemiologa, člana Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, doktora Predraga Kona

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

U maniru hejtera sa društvenih mreža koji već danima brutalno vređaju doktora Kona, ali i ostale medicinske stručnjake koji se danonoćno bore da sačuvaju živote građana Srbije od opakog virusa Kovid 19, Đilas je sve svoje frustracije iskalio na priznatom stručnjaku.

Đilas, koji je izgleda u međuvremenu postao ekspert za medicinu, zamera doktoru Konu zbog mera koje su on i njegove kolege doneli kako bi Srbija podnela što manje žrtve tokom pandemije koronavirusa. 

A najviše ga boli što doktor Kon poštuje svoju državu, jer je to po merama tajkuna najveći mogući greh.

Povodom sramnog Đilasovog napada na doktora Predraga Kona oglasio se na Tviteru i direktor CEBEF-a Damir Handanović:

- Sramota! Prebogati lezilebović Đilas dao je sebi za pravo da napada najbolje medicinske stručnjake koje Srbija ima. Ostrvio se na dr.Kona, koji spasava živote po Srbiji. Verovatno je Đilas nervozan zato sto po ovakom lepom vremenu nema gde da pije kapućino. Bednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading