Janković je za nas limunada!

Autor:

Vesti

13.10.2017

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac na korak je do odluke da se kandiduje na izborima za gradonačelnika Beograda, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug
U DS se pokajali što su trošili resurse na podršku lideru PSG u predsedničkoj kampanji. Šutanovac najverovatnije kandidat za gradonačelnika

Mada još nije objavio konačan stav, predsednik DS je praktično otkrio planove, objavivši da će ta stranka na prestoničke izbore izaći sama, ali i da će voditi razgovore o širem bloku.

On nije precizirao imena, ali iz vrha DS nezvanično se može čuti da će kandidat biti upravo lider stranke.

- Šutanovac se još lomi, čeka razvoj događaja i da li će neko iz opozicije da ga pozove, ali je sve bliži odluci da sam bude kandidat da bi povratio ugled DS i podigao rejting. Shvatio je da je bila velika greška što je trošio resurse svoje partije da bi pružao podršku Jankoviću i takva greška ne može dvaput da mu se ponovi - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Branislav Lečić, potpredsednik DS

Šutanovac je za mene jedan od najboljih kandidata za gradonačelnika Beograda

FIJASKO PROTESTA

Šutanovac se nimalo ne plaši Pokreta slobodnih građana (PSG) kao konkurencije na izborima. S druge strane, stav demokrata je da bi uslov za bilo kakvu širu saradnju sa PSG bilo izvinjenje Jankovića za optužbe koje je iznosio na račun DS.

- Demokratsku stranku svi pokušavaju da unište 30 godina, a mi opstajemo. Janković nam među svim protivnicima dođe kao limunada, a kakva mu je snaga, pokazao je i fijasko protesta koji je održao na Trgu republike - dodaju naši sagovornici iz DS, obrazlažući zašto pokret Saše Jankovića uopšte ne doživljavaju kao ozbiljnog takmaca.

Da je Šutanovac jedan od ozbiljnijih kandidata za funkciju gradonačelnika Beograda, prvi je pomenuo Branislav Lečić.

- Moje lično mišljenje je da vizionarske i menadžerske sposobnosti Dragana Šutanovca ukazuju da bi on zaista bio ozbiljan gradonačelnik Beograda - ukazao je Lečić.

IMAJU VIŠE KANDIDATA

U izjavi za Srpski telegraf Lečić kaže da je reč o njegovom privatnom stavu, te da to pitanje nije pokretao na stranačkim organima.

- DS ima, osim Šutanovca, još sedam ili osam ljudi koji bi mogli da budu gradonačelnici na osnovu svojih sposobnosti - menadžerskih, rukovodilačkih i organizacionih. Znaju Beograd, poznaju ga u dušu i svi oni razmišljaju evropski. Polazim od lidera DS jer se Dragan pokazao kao sposoban menadžer, a uspešno je vodio i Ministarstvo odbrane. Svakako da je on za mene jedan od najboljih kandidata za funkciju gradonačelnika Beograda - zaključuje Lečić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Olja

13.10.2017 06:40

Ma svi ste vi limunada.

ZOKA

13.10.2017 10:14

@Olja - I jedan i drugi su kao limunada

Suzuky

13.10.2017 06:47

Pa oni su zaista kao cirkus.

aleksa_30

13.10.2017 06:54

i sutanovac i jankovic su kandidati koji ce osvojiti mali broj glasova,glasacemo za rad,trud i rezultate rada a to je sns