Stefanović: 191 pripadnik MUP zaražen, 6 preminulo

Autor: Tanjug

Vesti

21.04.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros da je 191 pripadnik MUP-a zaražen korona virusom, dok ih je šest preminulo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Svima nam je teško pala činjenica da imamo šest preminulih. Od 191 pripadnika bilo je slučajeva kako sa lakšom, tako i sa težom kliničkom slikom. Oni sa kojima sam ja razgovarao su dobrog opšteg stanja, dobro raspoloženi i jedva čekaju da se vrate u redove policije i pomažu stanovništvu - naveo je Stefanović za RTS.

Stefanović je rekao da građani imaju poverenja u policiju tokom teških situacija, poput epidemije korona virusa, te istakao da je policija tokom vanrednog stanja dobijala razne zaheve.


- Policija pomaže svakome da dođe do leka, hrane, bilo čega što im je potrebno, i ja sam veoma zadovoljan bliskom saradnjom i kontaktom između građana i policije - rekao je Stefanović i pozvao građane da se policiji obrate na brojeve telefona ili mejlove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading