Vulin čestitao Dan vojske Srbije: Siguran sam da ćemo svi zajednički izvojevati još jednu pobedu!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministaro odbrane Aleksandar Vulin, iako je vanredno stanje nešto što je okupiralo svu pažnju, nije propustio da čestita Dan Vojske Srbije svim pripadnicima Vojske Srbije koji se obeležava 23. aprila.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vulin

Čestitku prenosimo u celosti...

"Dan Vojske Srbije ima poseban značaj u nacionalnoj istoriji i predstavlja trajan izvor i nadahnuće kako srpskom narodu, tako i našoj vojsci. Istorijska i tradicionalna veza u stvaranju i izgradnji moderne srpske države i Vojske su neizostavno potvrda novih kulturoloških i tradicionalnih vrednosti.

Najveća vrednost pripadnika Vojske Srbije je u njihovom znanju, visokom nivou osposobljenosti i uvežbanosti za rad, dostojanstvenom držanju u vojničkom pozivu, zavidnom borbenom iskustvu i nepokolebljivoj odlučnosti da se po svaku cenu brani i odbrani otadžbina i zaštite njeni građani.

Kroz uspešno angažovanje resursa u nemilosrdnom ratu protiv nevidljivog neprijatelja koji poslednjih nekoliko meseci napada našu zemlju doprineli ste afirmaciji i jačanju ugleda Vojske Srbije.

Siguran da ćemo svi zajednički izvojevati još jednu pobedu i da će pripadnici Vojske Srbije sada, ali i u narednom periodu biti spremni da profesionalno odgovore svim izazovima, čestitam vam najveći vojni praznik."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading