Iz Kraljeva stižu lepe vesti: U protekla 24 časa nema novozaraženih koronavirusom!

Autor: Republika

Vesti

28.04.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiološka situacija u Kraljevu je neizmenjena u odnosu na prethodni dan, s obzirom na to da su svih deset juče poslatih uzoraka bili negativni na virus Kovid-19.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Na teritoriji grada Kraljeva, od početka epidemije do sada, testirano je ukupno 836 osoba, od kojih su 32 osobe (3,83 odsto testiranih) bile pozitivne na virus Kovid-19.

Danas se, na testiranje u kraljevački Veterinarski specijalistički institut, šalje devet uzoraka iz Kraljeva, a rezultati se očekuju u toku sutrašnjeg dana, saopštio je Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, zabrana kretanja na teritoriji grada Kraljeva, tokom prethodnog dana, protekla je bez problema, protiv dve osobe podnete su prekršajne prijave zbog kršenja zabrane kretanja, dok slučajeva kršenja mere samoizolacijenije bilo.

- Epidemiološka situacija u Gerontološkom centru Mataruška Banja je neizmenjena i u objektu nema zaraženih osoba među korisnicima usluga ove ustanove, kao ni među zaposlenima, koji se nalaze pod merama karantina.

Zaposleni provode po 15 dana u karantinu, a lekari po sedam, kaže se, između ostalog, u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading