Ovo su dobre vesti: U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 časa više izlečenih nego obolelih!

Autor: kosovo-online.com

Vesti

29.04.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 časa registrovan je jedan novozaraženi koronavirusom, radi se o osobi sa područja opštine Zubin Potok, dok je u isto vreme izlečeno pet pacijenata, saopšteno je danas iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U izveštaju se precizira da su tokom prethodnog dana izlečeni po jedan pacijent sa podrčja opština Zubin Potok, Zvečan, Leposavić i dva pacijenta iz Severne Mitrovice.

U srpskim sredinama na Kosovu do danas je ukupno obolelo 97 osoba, osam je preminulo od posledica virusa kovid-19, dok je više od polovine, njih 52, izlečeno.

U izveštaju se navodi da je u Severnoj Mitrovici do sada 38 zaraženo (2 preminula, 19 izlečeno) u Zvečanu 23 (1 preminuo, 17 izlečeno) u Zubinom Potoku 21 (1 preminuo, 10 izlečeno) i u Leposaviću je 15 zaraženo (4 preminula, 6 izlečeno).

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici leči se deset pacijenata, u Studentskom domu u ovom gradu nalaze se 23 zaražena, na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu i u Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" u Beogradu hospitalizovana su po dva pacijenta sa Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading