Antić: Spremni smo za političku borbu, ali prvo da pobedimo virus

Autor:

Vesti

29.04.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija je na najboljem putu da se izbori sa epidemijom virusa korona, iako nam je za konačnu pobedu i povratak životu na koji smo navikli potrebno još strpljenja, rada i solidarnosti", napisao je u saopštenju za javnost, potpredsednik SPS i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić

RepublikaFoto: Ministarstvo rudarstva i energetike
Aleksandar Antić

- Građani Srbije su već sada najveći pobednici ove nezapamćene krize, pokazali su izuzetnu svest o opasnosti koja nas okružuje, odgovornost i međusobnu solidarnost u očuvanju života, zbog čega svi možemo biti ponosni pred budućim generacijama. Zato su za osudu svi pokušaji politizacije ove krize, koji poslednjih dana dolaze od ubedljivo manjinskog dela opozicionih političkih partija, koje zalazak i epidemije i nagoveštaj relaksacije mera zaštite narodnog zdravlja zloupotrebljavaju za političke ciljeve. Nije ni ljudski, ni časno organizovati političke proteste u danima kada pre svega građani, ali i lekari i čitav sistem javnih službi, od predsednika i Vlade pa do hiljada zaposlenih u preduzećima ulažu ogroman napor da slome epidemiju. Politička borba mora da sačeka da se završi naša zajednička odbrana od smrtonosnog virusa, a to će biti uskoro i biće uspešno. Tek posle toga politička borba će imati smisla i neće se graditi na žrtvi koju smo svi podneli tokom epidemije virusa, na čemu, nažalost, već sada pokušavaju da se okoriste pojedini nečasni političari - stoji u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading