Vesić: Naše mere zaštite radnih mesta među najboljima u svetu!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je danas da Srbija za ovogodišnji Prvi maj može da kaže da ima mere zaštite privrede i radnih mesta među najboljim na svetu.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

Vesić ističe značaj vođenja politike predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije u borbi sa Kovidom-19, dodajući da će se borba za očuvanje radnih mesta nastaviti i posle završetka epidemije.

- Državna isplata minimalne zarade za sva preduzeća koja su pogođena krizom ukoliko nisu otpustili više od deset odsto zaposlenih, kao i državna pomoć od 100 evra za svakog državljanina naše zemlje najbolja su zaštita za zaposlene u Srbiji - poručio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je pozvao sve da slave Prvi maj, uz poštovanje svih uputstava države i lekara, uz naglasak da sledeći praznik dočekamo kao jedna od najbrže rastućih ekonomija ovog dela Evrope.

- Kao što ćemo pobediti virus, pobedićemo i ekonomsku krizu u kojoj se nalazi svetska ekonomija. Živeo Prvi maj! Živeo Beograd! Živela Srbija - kazao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading