Dno dna! Sergej: Zašto me slikaš, matora droljo!

Autor:

Vesti

03.05.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, glumac u pokušaju i lider Pokreta slobodnih građana i saborac Saveza za Srbiju sa Draganom Đilasom na čelu, nastavlja s agresivnim i vulgarnim ponašanjem - brutalno je izvređao stariju ženu i to komšinicu, dok njegovo obezbeđenje usred Beograda udara na penzionere.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Jedna starija žena, uz to komšinica lidera PSG, bila je meta njegovih poganih uvreda, samo zato što je bila u grupi građana koji su izašli na balkone, prozore kako bi dostojanstveno iskazali neslaganje sa onima koji koriste situaciju oko koronavirusa kako bi politički profitirali. Opozicija, podsetimo, poziva da se u 20.05 udara u šerpe, gotovo istovremeno kad građani aplaudiraju lekarima u znak zahvalnosti za njihovu požrtvovanost u borbi protiv koronavirusa.

- Sisaj ku*ac, je*o sam ti sve po kući - čuje se na snimku koji je objavio na Tviteru, gde je, između ostalog, za ženu napisao:

- Drolja. Fotka me s prozora i šalje fotke svinjskom telegramu. Drolja, šoder, ološ, fuksa.

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović kaže da su Đilasove pristalice ukrale aplauze ljudima koji su bili na prvoj liniji fronta i uspele da na taj način ponize naše medicinare.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Saša Milovanović

- U istoriji će ostati zapisano da su zbog političkog cilja, namere da dođu na vlast nasiljem, čak u stanju da gaze preko heroja ove zemlje, a po ovome šta radi Sergej Trifunović vidi se šta misle o ljudima starijim od 65 godina. Oni iz ove pošasti, nesreće koja je zadesila narod hoće da ušićare politički jer njima odgovara haos i nasilje na ulicama. Naravno da mu smeta reč srpski u nazivu našeg lista jer je taj čovek nosio majicu sa likom ratnog zločinca iz Armije BiH Jove Divjaka - kaže Milovanović.

Starović: Građani će ga kazniti na izborima

Nemanja Starović iz Centra za društvenu stabilnost poručuje da svi koji se zalažu za pristojnu Srbiju moraju da osude Trifunovića.

- Čovek koji je napisao te tvitove je lider PSG, ne znam kako je taj nivo prostote u javnoj komunikaciji komplementaran s idealima građanskog društva za koje se barem nominalno zalažu. Biće vremena za političko sukobljavanje, evo za nedelju-dve ćemo nastaviti izbornu kampanju i svi će imati prilike da promovišu programe, pa i da kritikuju - naveo je Starović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nemanja Starović

Nada se da Trifunovićevo ponašanje neće biti vesnik daljih ekstremizacija i da to građani neće dozvoliti:

- Nije jasno šta je namera Trifunovića, da li na taj način želi da se kandiduje kao lider koji će preskočiti tri odsto. Nisam siguran da će ovo doprineti.

Trifunovićev gorila nasrtao na penzionere

Stav o opoziciji čiji su se lideri okupili ispred zgrade Skupštine Srbije u četvrtak u 18 sati, baš kada je na snagu stupila zabrana kretanja, izrekli su penzioneri i građani stariji od 65 godina uz povike: "Lopovi, lopovi, živeo Vučić, živela vlast". Trifunović je i tad provocirao starije sugrađane, dok je njegovo obezbeđenje vikalo i vređalo penzionere.

- Huligan u beloj košulji koji preti penzionerima ispred Doma Narodne skupštine je Stefan Simić, zvanično član Predsedništva stranke Sergeja Trifunovića, a inače njegovo obezbeđenje - napisao je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
vojkan

03.05.2020 06:25

Dno dna.Takva nekultura,bahatost i vandaizam.

Odgovori 16 1
fani

03.05.2020 06:38

Sergej je dno dna

Odgovori 15 1
Damir

03.05.2020 07:10

Opozicija je prešla sve granice normalnog ponašanja.

Odgovori 14 1
Caca

03.05.2020 07:24

Sergej u svom stilu nastavlja, ništa čudno! Čudno bi bilo da se ponaša drugačije!

Odgovori 13 1