Vesić: Želeli da pokažu da za njih ne važe ista pravila

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.05.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kršenje policijskog časa od strane dela opozicje okupljenog oko SzS u četrvrtak ispred Skupštine Srbije je "bahatost" i osnova njihove politike", kaže član Predsedištva SNS Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

Oni su, dodaje, želeli da pokažu bahatost i kako za njih ne važe ista pravila.

- Dragan Ðilas je držeći konferenciju u 18 sati želeo pokaže da za njega i tu grupicu ljudi ne važe ista pravila kao za druge građane koji zbog policijskog časa moraju da sede u svojim domovima - rekao je Vesić za TV Pink, a navodi se u saopštenju.

Vesić je dodao da Dragan Ðilas, kao opozicija, ima pravo na svoje mišljenje, ali, kaže, nema kredibilitet za iznošenje takvih tvdnji.

On je naveo da je Ðilas bio gradonačelnik Beograda od 2008. do 2013. godine, kada je Grad bio nadležan za sva četiri kliničko-bolnička centra u prestonici, kao i za svih 17 domova zdravlja, a da je za tih pet godina za četiri kliničko-bolnička centra kupio ukupno sedam respiratora.

- Danas samo u KBC Dragiša Mišović imamo više od 230 respiratora - dodao je Vesić i dodao da Ðilas želi epidemiju da iskoristi za povratak na vlast.

Vesić je spomenuo i akciju podele srpskih zastava, na incijativu predsednika Aleksandra Vučića, tokom koje je podeljeno 20.000 zastava.

- Ta akcija je pokazala ko voli, a ko ne voli Srbiju. Histerija na nekim televizijama je pokazala koliko jednom delu političara smetaju srpske zastave, odnosno koliko je Srbija jaka - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, situacija sa podelom zastava je "razgolitila koliko taj deo opozicije ne voli srpsku zemlju", i dodao da je sličnih reakcija bilo i po pitanju najave izgradnje jarbola na Ušću.

- To najbolje pokazuje razliku između naše i njihove politike. Dok je Aleksandar Vučić na vlasti, mi kao njegovi saradnici delićemo srpske zastave - rekao je Vesić.

On je podsetio da je danas Svetski dan slobode medija i naveo da postoji kako je rekao, „jedna agresivna manjina novinara u Srbiji, koji optužuju sve kolege koji ne misle kao oni".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lune

03.05.2020 11:52

Kršenje policijskog časa od strane dela opozicje okupljenog oko SzS u četrvrtak ispred Skupštine Srbije je "bahatost" i osnova njihove politike.

Odgovori 15 0
Dera

03.05.2020 12:45

Niko nije iznad zakona.

Odgovori 13 0
Žiža

03.05.2020 19:19

Histerija na nekim televizijama je pokazala koliko jednom delu političara smetaju srpske zastave,