PREDSEDNIK VUČIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF O ĐILASOVOJ GLUMI: Ja neću da kukam ljudima, neću da izigravam žrtvu u očima naroda

Autor: Tanjug

Vesti

04.05.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na konferenciji za novinare u Palati Srbiji nakon sastanka sa predstavnicima stranaka koje planiraju da izađu na izbore da

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Aleksandar Vučić

- Dok traje vanredno stanje neću da izgovaram imena političkih protivnika. Neću ni posredno. Svakodnevno sam glavna meta najgorih uvreda i najtežih mogućih reči. Mislim da se glasovi ne dobijaju plakanjem. Pred narod idete sa planom i programom. Neću da kukam ljudima - poručio je predsednik Srbije.

- Neću da izigravam žrtvu pred očima javnosti - dadao je Vučić, odgovarajući na pitanja direktora Srpskog telegrafa Saše Milovanovića.

Prema njegovim rečima, ponosan je što nikada nije pomenuo ničije dete.

- Na moju žalost, moju decu jesu pominjali - istakao je šef države.

Govoreći o takozvanom "šerpovanju", Vučić je ocenio da je to pokvarilo "nešto lepo tokom pandemije", a to su pozdravi lekarima.

- Sa tim nemam nikakav problem - naveo je Vučić.

Što se tiče, baklji, dodao je predsednik odgovarajući na pitanja portala Nova, "niste se tako uzbudili kada su ljudi sa bakljama dolazili ispred stana Gorana Vesića".

- Ja sam te baklje gledao i ispred svog predsedništva. Tada su bile divne baklje - ukazao je na licemerje pojedinih medija predsednik države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Vuk

04.05.2020 17:14

Vide građani vrlo dobro ko se čime bavi na političkoj sceni.

Jela Kv

04.05.2020 17:16

Tako i treba predsedniče

slavicaslavkov

04.05.2020 17:20

Novo pravilo opozicije. Kad kazes Vucicu pederu, Vucicu lopove, Vucicu psihopato to je ok i to je demokratija, ali kad kazes Djilase lopove, to je onda pretnja i tad deca placu.

rođa

04.05.2020 17:21

Baš vas boli, Dragan Đilas? Sva pitanja o njemu