Stefanović: Napadi na Vučićevog sina su nova dimenzija licemerja opozicije!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Besmislene teze koje ponovo vaskrsavaju u jednom delu opozicione javnosti da srpska policija hapsi pripadnike jednog kotorskog klana, a drugog ne, već je suvišno i opovrgavati", rekao je ministar.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Nebojša Stefanović

Izjavu potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića prenosimo u celosti...

"Besmislene teze koje ponovo vaskrsavaju u jednom delu opozicione javnosti da srpska policija hapsi pripadnike jednog kotorskog klana, a drugog ne, već je suvišno i opovrgavati.

Kreatorima ovih manipulacija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakako se neće izvinjavati što su samo tokom prošle godine zalenili rekordne 7,3 tone narkotika, što su rizikujući sopstvene živote sklanjali drogu sa naših ulica, uhapsili više od 800 narko-dilera i što su jedan od najpoželjnijih međunarodnih partnera u borbi protiv kriminala.

Neće im se izvinjavati što su ogromnim danonoćnim radom i u saradnji sa kolegama iz sveta upravo oni doprineli da vođe oba kotorska klana, članovi i saradnici, pa i oni iz policije, budu procesuirani. Navikli su da iz pomenutog dela opozicione javnosti dobiju jedino maliciozne komentare i omalovažavanja, a povremeno čak i izražavanje zadovoljstva što su kriminalci umakli pravdi.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Dragan Đilas

Ministarstvo unutrašnjih poslova nikada nije pravilo razliku između kriminalaca - sve ih želimo iza rešetaka. Svi oni za koje je prikupljeno dovoljno dokaza procesuirani su, a o radu MUP-a dovoljno govori činjenica da je Srbija danas jedna od najbezbednijih zemalja sa rekordno niskom stopom kriminala. U našoj zemlji narko-dilere ne kreću se slobodno i možda se u tome upravo i kriju razlozi napada na pripadnike MUP-a. I to napadi pod plaštom tobožnje kritike njihovog rada.

Navikli smo i da u Srbiji pokušaji kriminalizacije i satanizacije, čak i članova porodica, ljudi iz vlasti budu sredstvo političke borbe opoziciji, ali stavljanje nečijeg deteta u kontekst ratova podzemlja je do sada nezabeležen skandal. Napadi na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića su nova dimenzija licemerja ovog dela opozicione javnosti i njihovih istraživača.

Iste one javnosti koja je bila duboko potresena performansom Dragana Đilasa koji je bio uznemiren jer su mu deca čula da neko viče "Đilase, lopove", a koja se danas ne libi od najstrašnijih napada na Danila Vučića i to bez ijednog jedinog argumenta, dokaza, bilo čega istinitog što bi potkrepilo njihovu brutalnu kampanju. Nažalost, sem što se radi o čistim izmišljotinama zarad diskreditacije, autori ovim lažima Danilu Vučiću stavljaju metu na čelo i dovode njegov život u opasnost.

Ovako nešto se ne dešava nijednom drugom funkcioneru, niti vlasti niti opozicije, i očigledna je izrazita namera da se čak i deca predsednika Aleksandra Vučića upletu po svaku cenu u bilo šta što bi umanjilo značaj njegovog rada i što bi mu nanelo štetu.“

Ne treba ni podsećati da za izvršioce ovih zadataka, istraživače, u isto vreme tema nikada nisu uhapšeni narko-dileri, a stranački saradnici, kumovi, šuraci i najbliži prijatelji Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Sergeja Trifunovića i ostalih.

Voleo bih da cela javnost u Srbiji uvek ima isti onaj stav koji imaju i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Ministarstvo unutrašnjih poslova i svaki normalan čovek u Srbiji – da je svaki kriminalac isti i da je jedini lek oštra i beskompromisna borba protiv njih, baš onako kako to radimo od 2014. godine."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Milanka

05.05.2020 11:48

Licemrstvu nikad kraja!

Jela Kv

05.05.2020 11:57

Sramno

vojkan

05.05.2020 12:08

Opozicija je uvek igrala prljavo i udarala jako nisko.Ni deca im nisu sveta.

Filip

05.05.2020 12:26

Gnusni napadi opozicije.