VUČIĆ O POLITIČKIM PROTIVNICIMA: Nema tog nasilja koje će nekoga dovesti na vlast!

Autor: Tanjug

Vesti

06.05.2020

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da nekima ne bi bilo dovoljno ni još četiri godine da se spreme za izbore, jer misle da će nešto da im padne sa neba, a neće.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić

Predsednik je za RTS rekao da su izbori već praktično odlagani četiri meseca, kao i da nema tog nasilja koje će nekoga da dovede na vlast, jer će ljudi da glasaju za rad i marljivost.

On je rekao da će narod odlučiti za koga je na izborima 21. juna, ali je pozvao političke protivnike da ne pozivaju i ne vode druge ljude u nešto zbog čega će da plaćaju zakonsku cenu.


Rekao je i da će kampanja biti teška, ali da veruje da će biti fer.

- Lično ću se truditi da pozitivnim porukama, a ne pretnjama kojima sam izložen, pokušamo da podignemo lestvicu na viši nivo i da pokazemo da Srbija može da bude ispred mnogih evropskih zemlja - rekao je Vučić.

Upitan da prokomentariše različite poruke o izborima u Srbiji, koje imaju Žozep Borel da su izbori važni i da bojkot nije realan, i Tanje Fajon, Vučić je istakao da oni ne mogu da se porede, odnosno da njihovi stavovi nemaju istu težinu:

- Borel je visoki funkcioner, evropski komesar, Fajon je, uz svo poštovanje, samo jedan od članova parlameta, ništa više - zaključio je Vučić.

On je dodao da je normalno da u socijalističkoj internacionali bude takvih ljudi, kao i da u EPP ima onih koji će da kažu da su izbori rešenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ranko

06.05.2020 19:32

Opozicija se nadala da će joj ulica doneti vlast. Mesecima su šetali, ali onih nekoliko hiljada pristalica na početku se sveo na stotinu ili nekoliko desetina, na kraju. Sad je delu opozicije ostala još samo jedna opcija, nasilje. Naravno da im to ne može proći. Prvo im se niko neće priključiti u toj suludoj ideji, a drugo, svi koji pozivaju na nasilje odgovaraće pred sudom.

Filip

06.05.2020 19:38

Na vlast se dolazi pobedom na izborima.

mimi

06.05.2020 19:39

Nema tog nasilja koje će nekoga dovesti na vlast!

Iva

06.05.2020 20:01

Opoziciji neće i ne može pomoći pribegavanje nasilju, vređanju, vulgarnostima