VUČIĆ POTPUNO ISKRENO: Ljubav prema deci neću da dokazujem suzama, a volim ih najviše na svetu

Autor: Republika

Vesti

07.05.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Ćirilici kod Milomira Marića da ljubav prema svojoj deci neće da dokazuje suzama.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Tako je predsednik Srbije odgovorio na pitanje o performansu koji je nedavno izveo Dragan Đilas, a o čemu je Republika već pisala.

Sa druge strane, Vučić je poručio da je njegov posao kao predsednika Srbije da zaštiti svu decu, pa i decu Dragana Đilasa.

- Da je neko to zaista vikao, angažovao bi se da ga isključiomo iz političkog života, a ako bi neko hteo da uradi nešto protivzakonito, pohapisli bismo ih.

Govoreći o najnovijim napadima na sina Danila, Vučić je rekao da "se to ne radi", ali da neće da kuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
slavko

07.05.2020 21:06

Naravno, kao i svaki roditelj Vucic voli svoju decu, ali njima se najbrutalnije preti a Vucic nije zaplakao za razliku od nekih cija deca uopste nisu ni spomenuta niti im iko preti.

darko

07.05.2020 21:08

Svaki politicar mora biti svestan i da ce u njegovom politickom zivotu morati da trpi jednim delom i porodica normalno je da su deca na prvom mestu svakom roditelju.

Ivana

07.05.2020 21:09

Svaka vam čast, predsedniče. Vi ste čovek koji je odgovoran, direktan, iskren i sposoban. A pre svega ste roditelj. Ponosna sam na Vas, što ste tako čvrstim stavom pokazali ovim ološima iz opozicije, šta je hrabrost i ljubav prema deci.

Ivana

07.05.2020 21:19

Opozicija SZS ili # 1 od 5 miliona sprovodi nasilje nad decom, rade sve suprotno od onoga što Vučić radi. Nasilnici od Boša Obradovića i opozicije su na ulicama.