(VIDEO) OGLASIO SE I VOJVODA: Evo kako je Šešelj prokomentarisao Obradovićevo divljanje ispred Skupštine

Autor: Tanjug

Vesti

09.05.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost "Novog jutra" na televiziji Pink bio je predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj. On je komentarisao jučerašnje incidente i napade ispred ulaza u zdanje Skupštine Srbije, kada su Boško Obradović i njegove pristalice fizički napali narodne poslanike i ministre.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vojislav Šešelj

Na meti napada našli su se poslanik Marjan Rističević, ministar zdravstva Zlatibor Lončar, ali i još neki narodni poslanici.

- Ma kakav linč. Prvi put nisu dali da mi prođe auto. Stavili su traku pa je držali. Ja sam rekao: "Vozi, gazi, gazi govna", Bilo je psovki, a jedan je dobio solidan udarac - započeo je priču lider radikala, govoreći o prethodnom incidentu ispred Skupštine Srbije, upitan da je još tada Obradović napadao ispred parlamenta.

- Na mene niko nije nasrnuo, rekli su: "Pazi ide Šešelj" - rekao je on.

- Čulo se "pazi ide Šešelj" i onda su se oni malo povukli, niko nije ružnu reč upotrebio, niko me nije opsovao, ništa. Ja sam pomislio da idem kroz njih. Ja sam narodni poslanik, zastupam jedan deo naroda, one građane Srbije koji su glasali za mene i moju stranku i ja ne smem da ustuknem ni pred kim, pogotovu ne pred ljotićevcima - rekao je Šešelj.

- Nije to bilo baš kroz sredinu, u sredini je stajao Boško Obradović i on je valjda uzviknuo "Pazi ide Šešelj", i onda okrenuo glavu na drugu stranu i pravio se da me ne vidi. Tu su se i oni njegovi pravili da me ne vide. Tu su bili i policajci u civilu, što je greška, jer da sam krenuo da tučem ko zna koga bih udario - rekao je lider SRS-a.

- Pored mene je bila jedna lepa policajka, mogao sam nju da udarim, ona je morala da ima neku značku, teget suknju, nešto tako, da se zna ko je policija - naglasio je Šešelj i dodao.

- Znaju da je bolje sa mnom ne ulaziti u konflikt, a ko mene napadne teško njemu. Udario bih prvu dvojicu, trojicu, a onda bi oni mene razbili. Da sam ja pao tamo, našli bi Boška na kraj sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading