Vulin: Napadi na porodicu predsednika Vučića nastavak su kampanje protiv njega

Autor: Republika

Vesti

10.05.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovarajući na novinarsko pitanje na današnjoj konferenciji za medije, ministar Vulin je rekao da napade na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića vidi kao nastavak kampanje protiv predsednika.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Sin predsednika Vučića je bio na Sajmu, pod uslovima kao i bilo ko drugi i zbog toga su ga napali. Da nije bio na Sajmu, on, njegova porodica i predsednik Vučić bili bi napadnuti kako imaju neke privilegije, a eto, mi drugi svi idemo na taj Sajam. Šta god da uradi ne valja. Jedini otac u Srbiji koji ne sme da bude otac je predsednik Vučić. Gledali ste cmizdrenje Đilasa, gledali ste kako plače zbog toga što je čuo jednu parolu protiv sebe, za koju ja mislim da je potpuno istinita – "Đilase lopove".

- A predsednik Vučić ne sme da kaže ni jednu reč u odbrani svoje porodice, svog sina, kome crtaju metu na čelu i pokušavaju da ga povežu sa najgorim klanovima koji postoje na Balkanu, bez ijednog dokaza, svesno lažući. Bojim se da prisustvujemo sada, kao i do sada, nastavku kampanje protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice. Tu kampanju vodi Đilas, vodi je zajedno sa Brkićem. Njih dvojica se ni po čemu ne razlikuju, potpuno su isti, i svi zaposleni u raznim partijama i medijima koje kontroliše Đilas, rade potpuno istu stvar. Žao mi je što moramo da pričamo o tome, ali to je nažalost, istina - rekao je ministar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Srdicka82

10.05.2020 12:31

Uspeh se ne prasta, bilo je i bice tako... Opoziciji bi delotvornije bilo da iznesu neki program, plan za napredak nase drzave, nego sto im se politicka kampanja svodi na spletke i optuzbe!

mimi

10.05.2020 12:38

Sin predsednika Vučića je bio na Sajmu, pod uslovima kao i bilo ko drugi i zbog toga su ga napali. Da nije bio na Sajmu, on, njegova porodica i predsednik Vučić bili bi napadnuti kako imaju neke privilegije, a eto, mi drugi svi idemo na taj Sajam. Šta god da uradi ne valja. Jedini otac u Srbiji koji ne sme da bude otac je predsednik Vučić. Gledali ste cmizdrenje Đilasa, gledali ste kako plače zbog toga što je čuo jednu parolu protiv sebe, za koju ja mislim da je potpuno istinita

Nemanja

10.05.2020 12:52

Bezumlje i mržnja su pustili veoma duboko korenje.

Filip

10.05.2020 12:58

Opocija ne prestaje sa lažima i napadima na predsednikovu porodicu.