Doktorka Kisić o Nestoroviću: Beskrajno je šarmantan, ali njegove izjave su neprihvatljive!

Autor: Blic, Republika

Vesti

10.05.2020

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Nestorović bi po sopstvenim rečima bio idelana ministar za optimizam, ali iza njegovog mišljenja ne stoji struka, rekla je doktorka Kisić u večerašnjem izdanju emisije Hit tvit na TV Pink.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Branimir Nestorović

Komentarišući izjave profesora Nestorovića, koji je prethodnih dana u nekoliko navrata izneo drugačiju teoriju za borbu protiv korona virusa u ovoj fazi, a koja se ukratko svodi na to da bi trebalo pospešiti zaražavanje kod grašana, doktorka Kisić je rekla:

- Profesor Nestorović je redovan profesor na medicinskom fakultetu i vrstan pulmolog. Sve je počelo od one čuvene izjave o najsmešnijem virusu koju su novinari toliko proširili. Ova izjava da je bolje da sada izlazimo i zarazimo je u 21. veku neprihvatljiva. jeste da je sada virus slabiji i da bi ljudi prošli sa manjim posledicama. Takav način, takav koncept, nije prihvatljiv - rekla je doktorka Kisić.

Prema njenim rečima, profesor je "beskonačno šarmantan", ali:

- Ja moram da se ogradim, to nije mišljenje struke - rekla je doktorka Kisić i dodala da bi Nestorović, po sopstvenim rečima, bio idealan - ministar za optimizam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading