Fašističke metode čišćenja neistomišljenika! Vesić: Ðilas i Tepić bi da iseljavaju novinare!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.05.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da bi Dragan Ðilas i Marinika Tepić da iseljavaju novinare koje smatraju nepodobnima i političke neistomišljenike.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Vesić je tako reagovao na to što je, prema pisanju pojedinih medija, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić navodno od narkodilera tražila da se iz Pančeva iseli novinar Miroslav Mića Milakov koji se, kako je sam rekao, "bavio njenim aferama".

Vesić kaže da se na primeru Tepić vidi koliko Boško Obradović utiče na druge opozicionare kada, kako kaže, naručuje iseljenje novinara zato što je radio svoj posao, a ne onako kako oni žele.

- Onako kako su fašistički uzori Boška Obradovića iseljavali čitave narode, tako bi danas Ðilas i Marinika da iseljavaju nepodobne novinare i političke neistomišljenike - napisao je Vesić na svom zvaničnom fejsbuk profilu.

Dodao je da to pokazuje kako bi Srbija izgledala ako bi vodili Ðilas i Tepić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading