Zbogom, mozgu: Tramp i Grenel učiniće da se Srbija i Kosovo međusobno priznaju?!

Autor: kosovo-online.com, republika.rs

Vesti

15.05.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što je babi milo, to joj se i snilo... Tako se i teroristički lider s Kosova, Hašim Tači, nada da će, uz posredstvo SAD, dijalog između Kosova i Srbije rezultirati - međusobnim priznanjem?! Da li Tači ne shvata da je Srbija međunarodno priznata zemlja, samim tim i Kosovo kao njena južna pokrajina? I šta ima Srbija da prizna jedan deo svoje teritorije kao - deo svoje teritorije? Biće da Tači nije koristio resurse za razmišljanje kad je ovo smišljao...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

Bilo kako bilo, Tači je dodao da u potpunosti veruje administraciji predsednika Donalda Trampa i da će dijalog zagarantovan od SAD omogućiti priznanje Kosova od strane Srbije.

- Dijalog koji će voditi Grenel i administracija predsednika Trampa završiće konačnim sporazumom sa Srbijom koji će rezultirati međusobnim priznanjem, a potom će uslediti demarkacija granice sa Srbijom - rekao je Tači za TV Siri.

Tači je izrazio uverenje da će "dijalog koji vode SAD rezultirati međusobnim priznanjem što će potom omogućiti članstvo dve zemalje u Evropskoj uniji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading