Pajić pozdravio presudu Upravnog suda kojom se poništava Zelenovićeva izborna lista

Autor:

Vesti

16.05.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poverenik Srpske napredne stranke za Šabac i prvi na listi SNS - a na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu dr Aleksandar Pajić pozdravio je presudu Upravnog suda u Beogradu kojom se usvaja žalba i poništava izborna lista "Nebojša Zelenović - Šabac je naš", koju je donela Gradska izborna komisija.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug

U nastavku teksta vam u celosti prenosimo saopštenje GO SNS Šabac:

"Zelenović će u narednom periodu morati da ponovi sve izborne radnje, za koje je dokazano da ih je radio nezakonito, ocenio je dr Pajić. 

Takođe, sa ponosom ističem da je lista Srpske napredne stranke 'Aleksandar Vučić - Za našu decu'  proglašena u Šapcu i da ćemo na glasačkom listiću biti pod  brojem jedan i na republici i na lokalu, precizirao je poverenik Srpske napredne stranke za Šabac.  

U nastavku konferencije, Pajić je upozorio na skandaloznu kupovinu glasova, koju u Šapcu sprovodi Nebojša Zelenović sa saradnicima, koji ucenjuju čak 43 ljudi privremeno zaposlenih u Domu zdravlja. Zelenović sa saradnicima od njih traži da Pokretu Zapadna Srbija donesu siguran glas, kako bi dobili stalno zaposlenje. 

Srpska napredna stranka obaveštava javnost da o ovom kriminalnom aktu ima sve podatke i poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče kršenje zakona. Takođe, ističe Pajić, moramo zaštiti sve mlade ljude, žrtve Zelenovićevih manipulacija i pokušaja skupljanja jeftinih političkih poena. 

Na razne podlosti smo navikli od aktuelne gradske vlasti, ali pretnje, ucenjivanje i politička zloupotreba mladih Šapčana i njihovih porodica mora da alarmira celokupnu javnost. 

Zato, oslobodimo Šabac zajedno! 

Već 21. juna glasom za listu Aleksandar Vučić - Za našu decu, oteraćemo štetočinsku vlast, a Šabac će po oslobođenju ponovo postati grad slobode, pravde i jednakosti, grad u kome se mladi zapošljavaju , jer to zaslužuju, a ne zato što ih Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ucenjuju   da glasaju za njihovu propalu politiku . 

Od  21. juna vratićemo Šapčanima slobodu i dostojanstvo.  Živeo Šabac! Živela Srbija!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading