Vuk Jeremić pohvalio rad vlasti za vreme vanrednog stanja: Nastava na daljinu i snabdevanje hranom zaslužuju svaku pohvalu

Autor:

Vesti

17.05.2020

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za vreme vanrednog stanja bilo je stvari koje su za pohvalu" rekao je večeras Vuk Jeremić gostujući u emisiji "Utisak nedelje".

RepublikaFoto: youtube.com/Minut do 12
Vuk Jeremić

U svom uvodnom obraćanju, Jeremić je objasnio da tokom trajanja vanrednog stanja nije želeo da kritikuje vlast i dodao da je u borbi protiv epidemije koronavirusa vlast napravila dobre poteze.

Pre svega Jeremić je pohvalio rad zdravstvenih radnika.

- Bilo je stvari koje su za pohvalu, rad medicinskih stručnjaka koji su uradili odličan posao, ali bilo je i pozitivnih stvari koje je uradila i koje zavređuju pohvalu. Nastava na daljinu koja je odlično funkcionisala i snabdevanje hranom koje je bilo bez problema, dakle bilo je stvari za pohvalu - zaključio je svoje razmišljanje Vuk Jeremić o radu državnih organa tokom trajanja vanrednog stanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading