Ðurić: Bez novoobolelih u većinski srpskim sredinama

Autor: Tanjug

Vesti

19.05.2020

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić saopštio je večeras da u većinski srpskim sredinama na KiM danas nije zabeležen nijedan novi slučaj korona virusa. Ðurić je na Instagramu u dnevnom izveštaja o koronavirusu rekao da u poslednja 24 časa nije bilo ni testiranih.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

On je naveo da su tokom dana u opštinama Novo Brdo, Gnjilane i Zvečan distribuirani neophodni lekovi i hranu za građanima.

U opštini Kosovska Kamenica podeljeni su lekovi za 179 lica i zaštitne maske, naveo je Đurić.

- U opštini Leposavić obezbedili smo i nabavili lekove i hranu za 157 lica. U opštini Vučitrn nabavili smo osnovne životne namirnice za 51 lice. U opštini Obilić obezbedili smo i podelili lekove za 107 lica. U Gračanici obezbedili smo i podelili 76 paketa pomoći sa hranom i higijenskim sredstvima socijalno ugroženim porodicama - naveo je direktor Kancelarije za KiM.

Do danas je, kako je dodao Ðurić, od korona virusa ukupno obolelo 116 osoba, izlečene su 103, a preminulo je devet lica.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading