(FOTO) Vučić medicinskim sestrama i lekarima: Beskrajno vam hvala za vašu borbu, snagu i posvećenost!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.05.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu fotografije sa medicinskim sestrama iz Srbije, sa prijema koji je u petak priredio za medicinske radnike iz kovid bolnica.

Vučić je slike sa medicinskim sestrama objavio na profilu "buducnostsrbijeav", uz reči da su građani Srbije svoje roditelje i decu poverili njima u ruke.

- Više smo verovali vama nego sebi, više računali na vas i na vaše znanje, na vašu marljivost, na vašu posvećenost nego na sve ono što smo mi mogli da uradimo. Mi smo mogli da računamo na vas i na vašu borbu, na vašu snagu i posvećenost. Vi kojih nikada nije bilo dovoljno uspeli ste da budete i više nego dovoljni za čitavu jednu zemlju, za čitav jedan narod. Beskrajno vam hvala! - napisao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Nikola

23.05.2020 11:46

Moramo da poštujmo i cenimo naš zdravsteni kadar, svaka čast za prijem

Una

23.05.2020 11:52

Zahvalni smo svim medicinarima koji su u najtezim trenutcima za nasu zemlju stojali na prvoj liniji odbrane od korona virusa i spasavali zivote gradjana!

Van Helsin

23.05.2020 12:01

Drzava je organizovala prijem kakav dolikuje nasim herojima, hvala vam za sve sto ste ucinili za nas i cinite jedno Veliko vam hvala

Ana

23.05.2020 12:15

Mnogo hvala nasim medicinskim radnicima i lekarima, bez njih ne bismo mogli da pobedimo ovaj virus.